Azem Merdan Vefat Etmiştir.

Köklü Mahallesinden Mustafa Merdan'ın oğlu Aydınlı aşiretinden Mustafa Deveci'nin damadı Öğretmen Azem Merdan vefat etmişti. Cenazesi öğlen namazına müteakiben Sıdıka Tayyar Hatun Camisinden kaldırılacaktır. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 17.05.2018

Abdullah Demirbaş Vefat Etmiştir.

Şehmuz Demirbaş'ın babası Abdullah Demirbaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Sıdıka Tayyar Hatun camisinden kaldırılacaktır. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 11 05 2018

sıcak asfaltlama çalışmaları ön hazırlıklarını hız kesmeden sürdürülüyor

• Pazartesi, 21 May 2018 05:46

Belediyemiz ekipleri Bahçeli Evler, Hacı Ali Öztürk, Dervişpaşa, Atatürk ve Cumhuriyet Mahallelerinde sıcak asfaltlama çalışmaları ön hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı.

• Cumartesi, 19 May 2018 10:06

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı.

• Cumartesi, 19 May 2018 04:20

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.Kemal VURAL İslahiye Belediye Başkanı

Belediye Başkanımız Sayın Kemal Vural Asfaltlama çalışmalarını yakından takip ediyor.

• Perşembe, 17 May 2018 12:16

Sıcak Asfaltlama çalışmaları ön hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

• Perşembe, 17 May 2018 06:56

Sıcak Asfaltlama çalışmaları ön hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

• Salı, 15 May 2018 18:51

Tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, bu mübarek ayın hanenize ve insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim. Hayırlı Ramazanlar. Kemal Vural İslahiye Belediye Başkanı

Yesemek açık hava müzesi ve Tarihi Ören yerlerimizin tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Bu hafta sonu Çukurova, Mersin Üniversiteleri Arkeoloji ile mimarlık bölümü öğrencileri, akademisyenlerini ve Altınüzüm Atatürk Lisesi öğrencilerini ağırladık.

• Pazartesi, 14 May 2018 07:54

• Cumartesi, 12 May 2018 21:34

Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin 'Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, saygı ile ellerinden öperim. Kemal VURAL İslahiye Belediye Başkanı

• Cuma, 11 May 2018 14:34

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kültür sanat etkinliği Programı uzay çatılı Pazar yerinde bu günde devam ediyor. Programın ilk gününde İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcımız Y. İzzet Aytekin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Arfalı Mahalle Camisinin açılış töreni gerçekleştirildi.

• Cuma, 11 May 2018 13:37

İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan Yıldırım, Belediye Başkan yardımcımız Sayın Y. İzzettin Aytekin, İlçe Müftümüz Sayın Ramazan Dolu, AK Parti ilçe Başkanı Sayın İbrahim Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Sayın Metin Şentürk ve davetlilerin katılımı ile Arfalı Mahalle Camisinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Gaziantep Büyük şehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Önce, Asya'daki belediyelerin başkanlığına seçildi, şimdi de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı oldu, sadece Gaziantep'imizin değil Türkiye'nin başkanı oldu. Tebrikler Sayın Başkanımız.

• Cuma, 11 May 2018 11:03

İlçe Halk Eğitim Merkezinin hazırlamış olduğu yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

• Çarşamba, 09 May 2018 09:58

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları ödül töreni Belediyemiz Konferans Salonunda düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcımız M. Ergin Mideoğlu genç sporcularımıza ödüllerini takdim etti.

• Pazartesi, 07 May 2018 11:10

UNESCO Dünya Mirasları kalıcı liste adayı olan Yesemek açık hava müzesi tanıtımlarımız devam ediyor. bu kapsamda hafta sonu Sosyal Hizmetler, GASMEK ve Mimarlar Odasını ağırladık.

• Pazartesi, 07 May 2018 06:50

07 Mayıs 2018 (Pazartesi) Günü Beyler Mahallesi Saat:09.00 ile 13.00 arası Fevziçakmak Mahallesi Saat: 13.30 ile 17.00 arası Elektrik Kesintisi Yapılacaktır. TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Tarafından İlgili Mahalle Sakinlerine Duyurulur.

• Pazar, 06 May 2018 12:38

07 Mayıs 2018 (Pazartesi) Günü Beyler Mahallesi Saat:09.00 ile 13.00 arası Fevziçakmak Mahallesi Saat: 13.30 ile 17.00 arası Elektrik Kesintisi Yapılacaktır. TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Tarafından İlgili Mahalle Sakinlerine Duyurulur.

Belediye Başkanımız Sayın Kemal VURAL'ın talimatıyla, Mezarlıklar ekipleri Yağışlar nedeniyle boyları uzayan otları mezar içerisine ekilen çiçeklere zara vermeden kesiyor.

• Cuma, 04 May 2018 13:56

Önceki12345678910Sonraki