Doktor Şevki Özkaya Vefat Etmiştir.

Öğretmen Fırat Özkaya ve Diş Doktoru Murat Özkaya'nın babası Doktor Şevki Özkaya vefat etmiştir. Cenazesi Konya'da defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 20.09.2018

Kuyumcu Lütfi Can Vefat Etmiştir.

Kuyumcu Ahmet Can'ın babası Ali, Celal ve Kemal Can'ın kardeşi Kuyumcu Lütfi Can Vefat Etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Sıdıka Tayyar Hatun camisinden kaldırılıp İslahiye mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 19.09.2018

• Salı, 25 Eylül 2018 09:27

Canım Büyüğüm, Çok değerli merhum Milletvekilimiz sayın Abdulkadir YÜKSEL”in vefatının yıl dönümünde rahmetle, özlemle ve minnetle anıyorum. Kemal Vural İslahiye Belediye Başkanı

Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Cuma Namazı Çıkışı İlçemiz Demokrasi Meydanında Belediyemiz Tarafından Ahilik Pilavı İkramında Bulunduk.

• Cuma, 21 Eylül 2018 13:52

Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivalinde İlçemizin Biberini tüm dünyaya tanıtmak için yerimizi aldık. Reyonumuz'a ilgi büyüktü.

• Cuma, 21 Eylül 2018 07:00

• Perşembe, 20 Eylül 2018 14:12

Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali Gaziantep Milletvekillerimiz, Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Belediye Başkanlarımız katılımı ile bölgemizin en önemli geçim kaynağı ve dünyanın en iyisi olan biberimizin hasadıyla başladı.

• Çarşamba, 19 Eylül 2018 13:08

Belediye Başkanımız Kemal Vural Genç çiftimiz Mesut ve Elifin isteklerini geri çevirmedi. Kıymet ve Taş Ailelerinin nikahını kıyan başkanımız yeni çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Vatan, millet ve bayrak uğruna canını siper eden kahraman gazilerimizin Gaziler Günü'nü İlçemizde düzenlenen etkinliklerle kutladık.

• Çarşamba, 19 Eylül 2018 11:37

Başkanımız Kemal Vural'dan Gaziler Günü mesajı

• Salı, 18 Eylül 2018 13:17

Başkanımız Kemal Vural'dan Gaziler Günü mesajı

Belediye Başkanımız Kemal Vural, üstün vefa ve cesaret örneği gösteren tüm Gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

Yaklaşan Sonbahar ile tüm parklarımızda budama çim biçme ve temizlik çalışmaları başlatıldı.

• Salı, 18 Eylül 2018 06:32

Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcında Okullarımızda genel temizlik çalışması yapıldı.

• Cuma, 14 Eylül 2018 13:42

• Çarşamba, 12 Eylül 2018 10:23

Eski Devlet Hastanesinin yerine yapılacak olan parkta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanımız Kemal Vural ve Başkan yardımcımız Y. İzzettin Aytekin Çim serme çalışmalarını inceledi.

• Cumartesi, 08 Eylül 2018 10:20

• Cuma, 07 Eylül 2018 13:36

Belediye Başkanımız Kemal Vural Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlarla sohbet etti. Belediyemizin Hizmetlerini anlatıp onların sorunlarını dinledi.

• Cuma, 07 Eylül 2018 13:15

Belediyemiz Fen işleri ekipleri Hacı Ali Öztürk Mahallesi 11 ve 16 nolu sokaklarda parke taşı kaplama çalışması hazırlıklarını başlattı.

• Cuma, 07 Eylül 2018 05:36

Milletvekillerimiz, İl Başkanımız Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimimiz ile birlikte Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Kandemir, Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hayati Yazıcı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Özhaseki , Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Çiğdem Karaaslan ‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Sokak Hayvanları Barınağımız Açıldı

• Perşembe, 06 Eylül 2018 06:24

Belediye Başkanlığımız tarafından Yeni Mahallede Orman kenarında sokak hayvanları için barınma merkezi yaptırılmıştır. Tüm ihtiyaçları Belediyemiz tarafından karşılanan barınma merkezine çevrenizde bulunan hayvanları Belediyemizle irtibata geçerek yönlendirme yapabilirsiniz.

• Perşembe, 06 Eylül 2018 06:13

Eski Devlet Hastanesinin yerine yapılan parkta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Zemin ve peyzaj Çalışmalarının ardından ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Önceki12345678910Sonraki
Sayfa 1 / 76