Halil Öztürk Vefat Etmiştir.

Kozdere Mahallesinden Ahmet Öztürk'ün oğlu yol petrolde çalışan Şaban Öztürk'ün babası İbrahim Bal'ın kaynı. Halil Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi Saat:11.00'de Kozdere Mahallesinde defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 13.12.2017

Ömer Kurt Vefat Etmiştir.

Fevziçakmak Mahallesinden Bekir ve Mehmet Kurt'un abisi Mesut Kurt'un babası Ömer Kurt vefat etmiştir. Cenazesi Saat:10.00'da Sıdıka Tayyar Hatun Camisinden Kaldırılıp İslahiye Mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 13.12.2017

Belediye Başkanımız Kemal Vural'dan kandil mesajı

Belediye Başkanımız Kemal Vural, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında bu gecenin Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrif edişinin yıl dönümü olduğunu anımsattı.
Vural, Kandillerin; manevi atmosferiyle daralan gönülleri, kararan kalpleri aydınlatan, inanç ve düşünceleri berraklaştıran mübarek geceler olması yanında Peygamberimizi layıkıyla anlamak için bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Sevgili peygamberimiz için Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de, insanlara 'bir şahit, bir müjdeci, bir uyarıcı' olarak gönderildiği bildirilmiştir. Peygamber efendimizin doğumu, şüphesiz insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir. Çünkü Yüce Allah, O'nu bütün alemlere rahmet olarak göndermiştir. Mevlid-i Nebi, Peygamberimizin insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun örnek ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme gecesi olmalıdır. Bu duygularla; ilahi vahyin son tebliğcisi, beşeriyetin ebedi kurtarıcısı Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümünü ve bütün hemşerilerimizin Mevlid Kandillerini kutlarken bu anlamlı gecenin birlik, beraberlik getirmesini dileyerek, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.