Hatice Çetin Vefat Etmişti.

Örtülü Mahallesinden Ali, Mehmet ve Hacı Demir'in Kız Kardeşi Hasan, Halil Şıh Kamber ve Hakan Çetin'in annesi Hatice Çetin vefat etmiştir. Cenazesi saat:11.00'da Örtülü Mahalle Mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhumeye Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 19.07.2018

İbrahim Turgut Gürler Vefat Etmiştir.

Telli Mahallesinden Merhum Aziz Ağanın oğlu Aziz, Bedir, Hatice ve Çiler'in babası Kalıpçı İbrahim Turgut Gürler vefat etmiştir. Cenazesi öğlen namazına müteakiben Merkez Dervişiye camisinden kaldırılıp Telli Mahalle Mezarlığına defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 19.07.2018 NOT: Taziye yeri Pınarbaşı Mahallesindeki evidir.

Belediye Başkanımız Kemal Vural'dan kandil mesajı

Belediye Başkanımız Kemal Vural, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında bu gecenin Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrif edişinin yıl dönümü olduğunu anımsattı.
Vural, Kandillerin; manevi atmosferiyle daralan gönülleri, kararan kalpleri aydınlatan, inanç ve düşünceleri berraklaştıran mübarek geceler olması yanında Peygamberimizi layıkıyla anlamak için bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Sevgili peygamberimiz için Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de, insanlara 'bir şahit, bir müjdeci, bir uyarıcı' olarak gönderildiği bildirilmiştir. Peygamber efendimizin doğumu, şüphesiz insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir. Çünkü Yüce Allah, O'nu bütün alemlere rahmet olarak göndermiştir. Mevlid-i Nebi, Peygamberimizin insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun örnek ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme gecesi olmalıdır. Bu duygularla; ilahi vahyin son tebliğcisi, beşeriyetin ebedi kurtarıcısı Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümünü ve bütün hemşerilerimizin Mevlid Kandillerini kutlarken bu anlamlı gecenin birlik, beraberlik getirmesini dileyerek, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.