Doktor Şevki Özkaya Vefat Etmiştir.

Öğretmen Fırat Özkaya ve Diş Doktoru Murat Özkaya'nın babası Doktor Şevki Özkaya vefat etmiştir. Cenazesi Konya'da defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 20.09.2018

Kuyumcu Lütfi Can Vefat Etmiştir.

Kuyumcu Ahmet Can'ın babası Ali, Celal ve Kemal Can'ın kardeşi Kuyumcu Lütfi Can Vefat Etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Sıdıka Tayyar Hatun camisinden kaldırılıp İslahiye mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 19.09.2018

Belediye Başkanımız Kemal Vural, Zeytin Dalı Harekatının başladığı gün itibarıyla harekatın 42.nci gününde'de Belediyemizin tüm iş makineleri ve çalışanlarıyla Mehmetçiklerimizin yanında.

Sınırımızdaki Hilal karakolundan 3 kilometre içerde 8 şehit verdiğimiz Bilal Köyüne yaklaşık 1 kilometrelik yolda bir metre çamuru kazarak, taş basıp üstüne malzeme çekerek askeri araçlarımızın ve Mehmetçiğimizin rahatlıkla Afrine ilerlemesi sağlanmıştır.