Belediye Meclis Üyemiz Ali Yiğidin Amcası Vefat Etmiştir

BELEDİYE MECLİS ÜYEMİZ ALİ YİGİDİN AMCASI VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN SAAT 10:00 DA BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDE DEFİN EDİLECEKTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. KEMAL VURAL İSLAHİYE BELEDİYE BAŞKANI 17.06.2018

Hacı Bayram Demir Vefat Etmiştir.

Çakallı Aşiretinden pazarcı Zeynel, Abidin, Yusuf, Reşit ve Osman Demir'in babası Hacı Bayram Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğlen namazına müteakiben Yeni Mahalle camisinden kaldırılarak İslahiye Mezarlığına defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 13.06.2018

Başkanımız Vural'dan İstiklal Marşı'nın kabulü mesajı

Belediye Başkanımız Kemal Vural, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u büyük bir gurur ve onurla anarken Milli Şair Ersoy’un milletin tarihi yolculuğunu, gönül yüceliğini, manevi değerlerini, vatan sevgisini ve Bayrak sevgisini en müstesna biçimde anlattığını belirtti.

Başkanımız Kemal Vural, İstiklal Marşı’nın aziz milletimizin diriliş destanı olduğunu Bu destan Kurtuluş Savaşı yıllarında maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden ecdadımızın ortak duygusunun, inancının sembolüdür.

Başkan Vural, Türk Milleti’nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 'Milli Marş' olarak kabul edilmesinin 97'nci yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz. İstiklal Marşı’nın her mısrası milletin ortak duygu dünyasına seslenen eşsiz bir şah eserdir. Türk milletinin imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın bir simgesi olan milli marşımız aydınlığa çıkmamızda adeta bir rehber olmuştur. İstiklal Marşımız dün olduğu gibi bugünde kalplerimizi, ruhlarımızı ve yollarımızı aydınlatmaktadır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatanımızın ve bayrağımızın kıymetini bildiğimiz müddetçe Yüce Rabbim inşallah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmayacaktır. Vatan ve millet sevgisini gelecek nesillere bir onur nişanı olarak aktaracak olan bu dizeler ile başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve merhum Mehmet Akif Ersoy olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.