Doktor Şevki Özkaya Vefat Etmiştir.

Öğretmen Fırat Özkaya ve Diş Doktoru Murat Özkaya'nın babası Doktor Şevki Özkaya vefat etmiştir. Cenazesi Konya'da defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 20.09.2018

Kuyumcu Lütfi Can Vefat Etmiştir.

Kuyumcu Ahmet Can'ın babası Ali, Celal ve Kemal Can'ın kardeşi Kuyumcu Lütfi Can Vefat Etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Sıdıka Tayyar Hatun camisinden kaldırılıp İslahiye mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 19.09.2018

Belediye Başkanımız Kemal Vural’dan 18 Mart kutlaması

Belediye Başkanımız Kemal Vural,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümünde yayımladığı mesajında, hür ve bağımsız yaşama kararlılığımızın en veciz örneklerinin sergilenmiş olduğu Çanakkale Deniz Zaferi’nin eşsiz bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Belediye Başkanımız Kemal Vural, Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza mücadele eden Mehmetçiklerin, 'Çanakkale Geçilmez' nidasıyla tarihin akışını değiştirdiğine, yeni bir yön tayin ederken Çanakkale Zaferi, Türk milletinin hiçbir dönemde esareti asla kabul etmeyeceğini, şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bayrak sevgisinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirdiği bir gündür. Vural,103 yıl önce Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen kahraman Türk Ordumuz terör örgütlerine fırsat vermemek için Suriye’nin Afrin kentinde amansız bir mücadele verdiğini, bu milletin destanlar yazmaya devam edeceğini vurguladı. Çanakkale’de bu milletin yedi düvele dünyanın en güçlü devletlerine karşı verdiği destansı, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesi, dünya tarihinin yeniden yazılmasına sebep olmuştur.1915 yılında ezan sesiyle namazını kılarak cepheye giden Mehmetçiklerimiz bugünde 2018 yılında İslâhiye'de Cuma namazı sonrası Afrindeki teröristleri temizlemek için Mehmetçik Polisiyle sınıra hareket etmiştir. Ruh aynı ruhtur 103 yıl önce bu topraklarda tarih yazan ecdadımızı ve bugünde o ecdadın torunları vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum dedi.