Burak Karakaya Vefat Etmiştir.

Karakaya Mahallesinden Süleyman, Ökkeş,Mehmet, Mustafa ve Şaban Karakaya'nın yiyeni Ali Karakaya'nın oğlu Burak Karakaya vefat etmiştir. Cenazesi Saat:17.30'da Karakaya Mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. NOT: Taziye evi Atatürk mahallesinde Ayşe Resul Toprak Taziye evidir. 17.04.2018

Ökkeş Seydioğulları Vefat Etmiştir.

Merhum Ahmet Çetin, Merhum Hasan Seydioğulları'nın kardeşi Öğretim görevlisi Mustafa Sami Çetin Polis Memuru Fatih Mehmet Seydioğulları'nın babası  Emekli Adliye Yazı işleri Müdürü Ökkeş Seydioğulları vefat etmiştir. Cenazesi öğlen namazına müteakiben Merkez Dervişiye camisinden kaldırılıp Telli Mahalle Mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine baş sağlığı dileriz. 12.04.2018

Belediye Başkanımız Kemal Vural Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Kemal Vural, 10 Nisan 1845 tarihinde kurularak hukuka, adalete ve demokratik değerlere bağlılığıyla ülkemizin en köklü kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkanımız Vural mesajında, “Ülkemizin huzur, güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Huzur ve güvenin düzenli bir şekilde sürdürülmesi, can ve mal güvenliğinin korunması gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Polis Teşkilatı, bu görevi 173 yıldır büyük bir özveri ile yerine getirmektedir. Polis Teşkilatı, kurulduğu günden itibaren huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevi sürdürmektedir. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Polis; asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.” sözleriyle polislerimizin çalışma şeklinden bahsetmiştir. Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının sağlanmasında da büyük rol üstlenmektedir. Unutulmamalıdır ki; demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Ülkemizin, ilimizin, ilçemizin huzurlu olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, emniyet teşkilatımızın her kademedeki fedakar ve cefakar çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.