İsmet Dönmez Vefat Etmiştir.

Hasanlök Mahallesinden Abdullah, Bülent, Fatih ve Ömer Dönmez'in babası İsmet Dönmez vefat etmiştir. Cenazesi Saat:11.00'de Hasanlök Mahallesinde defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 17.11.2017

Necdet Kara Vefat Etmiştir.

Merhum İsmail Kara'nın oğlu Muhittin ve Salih Kara'nın babası Necdet Kara vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Merkez camisinden kaldırılıp İslahiye mezarlığında defin edilecektir. Belediyemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz. 16.11.2017

Başkanımız Vural'dan 10 Kasım mesajı

İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79'uncu yılında mesaj yayımladı.
Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitleri rahmetle anan Vural, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Türk Milleti’nin kaderini yönlendiren, dünyanın en büyük lider ve kahramanlardan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 79'uncu yıl dönümünde rahmetle anarken bugün bile onun mirası bizlerin en büyük rehberidir. Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz. Dünya var oldukça adın yaşayacak Büyük Atatürk ruhun şad olsun."